Auto of vrachtwagenreiniging

Als u op zoek bent naar een geschikt bedrijf voor auto of vrachtwagenreiniging, bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, reiniging van verschillende onderdelen, vloerenonderhoud en glazenwassen.

Naast het leveren van kwaliteit en service, vinden wij klantgericht werken van groot belang. Luisteren naar de wensen van de klant en streven naar wat er van ons verwacht wordt. U bepaalt als klant hoe wij te werk gaan. Wij werken dan ook zo transparant mogelijk, dat betekent dat u als klant altijd inzicht heeft in onze werkzaamheden en er altijd ruimte is voor aanpassingen.

Waarom auto of vrachtwagenreiniging?

Auto of vrachtwagenreiniging levert verschillende voordelen op. Als u namelijk een vrachtwagen of auto binnen uw bedrijf gebruikt om bijvoorbeeld goederen te vervoeren of om naar afspraken te gaan, is het belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. Zo komt u als bedrijf beter over en zo is eventuele reclame optimaal zichtbaar. Wij raden u daarom aan om eens in de zoveel tijd uw auto of vrachtwagen grondig te laten reinigen.

Onze werkzaamheden bij auto of vrachtwagenreiniging

Wat doen wij precies bij auto of vrachtwagenreiniging? Wij geven de vrachtwagen of auto een complete metamorfose, zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet.

Wij beginnen met het wassen van de binnen en buitenkant van de wagen, hierbij kijken we overal naar, dus ook bijvoorbeeld de deurstijlen, wielkasten en de motorruimte. Vervolgens polijsten we de buitenkant, maken we de ramen schoon en brengen we alle kunststofdelen weer op kleur. Ook beschikken we over apparatuur om nare luchtjes zoals rook te verwijderen.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte auto of vrachtwagenreiniging.

Overige werkzaamheden