Bouwoplevering

U kunt bij TD Schoonmaak ook terecht voor bouwoplevering. Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimtes en woningen. Wij maken hierbij al uw wensen waar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de nieuwe vloer voorzien van een beschermlaag of eventueel een cementsluier verwijderen. Ten slotte besteden wij vaak veel aandacht aan sanitaire ruimtes en keukens. Wij leveren alles op zoals het hoort, dus schoon en netjes.

Waarom schoonmaak bouwoplevering?

Bij bouwoplevering is het vaak vrij rommelig op een bouwterrein. Daarom is het verstandig om een professioneel bedrijf in te huren voor het opruimen van bouwpuin en rondslingerende materialen op het bouwterrein. TD Schoonmaak heeft vele jaren ervaring met dit soort werkzaamheden, en wij beschikken over de juiste materialen en technieken.

Ook de schoonmaak van de bouwketen is belangrijk, wij zijn van mening dat deze minimaal wekelijks gereinigd moet worden. Dit omdat mensen hier toch dagelijks veel zitten en eten met velen tegelijk, dus hygiëne is van groot belang. De kleine dingen zoals voedselresten kunnen vooral in de zomermaanden namelijk zorgen voor ongedierte, die dan weer ziektes kunnen verspreiden. Dit alles is gemakkelijk te voorkomen door de bouwketen eenmaal per week te reinigen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor bouwoplevering, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan verder.

Overige werkzaamheden