Grafitti verwijdering

Wij zijn TD Schoonmaak, een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij beschikken over ervaren medewerkers met jarenlange ervaring en de juiste diploma’s. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het reinigen en schoonmaken van allerlei panden, vervoersmiddelen en andere zaken. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de verwijdering van graffiti.

Graffiti is een fenomeen wat tegenwoordig niet meer weg is te denken uit ons straatbeeld. Ondanks dat het niet toegestaan is om gebruik te maken van graffiti, wordt het toch gedaan en dit is haast niet tegen te houden. Vooral in de grote steden, maar ook in kleinere dorpen, worden bedrijfspanden, winkelcentra, scholen, bushokjes en monumenten beklad met graffiti. U kunt TD Schoonmaak inschakelen om deze graffiti te verwijderen en te zorgen dat de muur of andere plaats van graffiti er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.

Waarom graffiti verwijdering?

Steeds vaker, vooral in grote steden, ziet u dat verschillende panden, bushokjes en openbare gelegenheden zijn beklad met graffiti. Sommige mensen hebben hier geen last van of vinden het zelfs mooi, maar het grote deel van de mensen ziet graffiti liever verdwijnen uit ons straatbeeld. Graffiti is niet alleen vervelend omdat het voor sommige mensen storend is, maar ook omdat het de gemeente of eigenaren van bijvoorbeeld bedrijven veel geld kost.

Als u als bedrijf, school, gemeente of andere organisatie last heeft van graffiti, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben. TD Schoonmaak heeft de specifieke vakkennis en ervaring in huis om alle soorten graffiti van alle plekken te verwijderen. Niet alle graffiti bevat dezelfde bestanddelen en het wordt aangebracht op vele verschillende ondergronden. Wij onderscheiden de verschillende graffiti en ondergronden van elkaar, en kunnen zo gericht de graffiti verwijderen en zorgen dat de ondergrond zo goed als nieuw achterblijft.

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden op het gebied van graffiti verwijdering of als u graag nog meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen graffiti verwijdering.

Overige werkzaamheden