Periodiek onderhoud

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw kantoorruimte schoon is, maar het is nog belangrijker dat het ook schoon blijft. Een schone kantoorruimte is beter voor de gezondheid, zorgt voor een hogere productiviteit onder uw werknemers en garandeert een goede werkomgeving. Bovendien krijgt uw bedrijf een professionelere uitstraling als uw kantoorruimte brandschoon is: een eerste indruk is namelijk belangrijk. Ga voor een goede eerste indruk en toon uw klanten een schoon kantoor! Kortom: genoeg redenen om voor periodiek onderhoud te kiezen bij TD Schoonmaak. Bij ons kunt u terecht voor zowel het schoonmaken van kantoorruimtes in de avonduren als restaurants in de ochtenduren.

Waarom TD Schoonmaak?

Bij TD Schoonmaak bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. TD Schoonmaak werkt namelijk met een vast programma van materialen en schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit, waardoor wij keer op keer kwaliteit kunnen leveren. Verder laten wij ons op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen op schoonmaakgebied.

Het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden van uw bedrijf is een goede investering die Omdat wij van TD Schoonmaak als professioneel schoonmaakbedrijf vakkundig werk leveren in een relatief korte tijd, boekt u meer winst dan dat u zelf zou schoonmaken.

Mogelijkheden

Wij passen ons aan uw wensen aan. De frequentie van het periodiek onderhoud ligt aan wat u wilt. Bij ons is alles mogelijk! Dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar ook maandelijkse en (half)jaarlijkse werkzaamheden voeren wij  graag voor u uit. Bij interesse of voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan indien gewenst een vrijblijvende schoonmaak offerte voor u opstellen.

Overige werkzaamheden