Schoonmaak

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het eenmalig of periodiek reinigen van uw kantoor of ander soort ruimte, bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van schoonmaak, glazen reiniging en andere werkzaamheden wat betreft reiniging.

Samen met u stellen wij een schoonmaakprogramma op waarin uw eisen en wensen centraal staan. Door onze medewerkers duidelijk te instrueren en regelmatig te controleren, zorgen wij ervoor dat wij altijd kwaliteit blijven leveren.

Waarom schoonmaak van uw bedrijf?

Een schone en opgeruimde werkplek levert vele voordelen op. Ten eerste is het algemeen bekend dat de productiviteit omhoog gaat. Mensen voelen zich namelijk prettiger in een schoner werkklimaat, waardoor zij automatisch beter presteren. Daarnaast komt u als bedrijf professioneler over als uw kantoor of werkplek er netjes uitziet en schoon is. Dit geeft klanten een beter beeld van uw bedrijf, wat positief is voor het winnen van nieuwe klanten.

Het uitbesteden van schoonmaak en onderhoud van uw bedrijf, is een verantwoorde investering die zichzelf terugbetaald. Dit komt omdat wij van TD Schoonmaak als professioneel schoonmaakbedrijf vakkundig werk leveren in een relatief korte tijd. Als u zelf de schoonmaak bij houd, zal dit u veel meer tijd kosten en minder opleveren. Met professionele schoonmaak investeert u dus in een schoon kantoor.

Wat doen wij bij de schoonmaak?

U kunt bij ons kiezen voor eenmalige schoonmaak en onderhoud, of periodiek. Als u kiest voor periodiek onderhoud komen wij eens in de zoveel tijd bij u langs om te zorgen dat uw werkplek er weer verzorgd uitziet.

Het aantal schoonmaakuren hangt af van de ruimte, de omvang en het aantal gebruikers. De precieze werkzaamheden hangen ook af van uw wensen en de ruimte. Wij kunnen ons volledig aanpassen aan uw wensen.

Bij interesse of voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan indien gewenst een vrijblijvende schoonmaak offerte voor u opstellen.

Overige werkzaamheden