Schoonmaakbedrijf Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een bedrijf voor vrachtwagen cleaning Noord-Brabant ? Dan bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. TD cleaning is een gecertifieerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bijvoorbeeld schoonmaak, vloerenonderhoud en glazenwassen. Naast het leveren van kwaliteit en service, vinden wij klantgericht werken heel belangrijk. Wij luisteren naar de wens van de klant en streven n Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf Noord-Brabant ? Hiervoor bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres! Wij beschikken over alle benodigde diploma’s om onszelf specialist te mogen noemen in het schoonmaken van diverse bedrijven, vrachtwagens en het verwijderen van graffiti. Bij ons kunt u onder andere terecht voor glasbewassing, bouwoplevering, gevelreiniging en auto-, vrachtwagen- en kantoorreiniging.

Het is belangrijk dat u regelmatig zorgt voor schoonmaakonderhoud. Een schone kantoorruimte bevordert immers de prestaties van uw werknemers en zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Naast de dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden vestigen wij ook op de maandelijkse en halfjaarlijkse werkzaamheden, die vooral bestaan uit werkzaamheden die wat meer tijd kosten, met als gevolg een zeer schoon kantoor. Kortom: ook voor periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten Als beste schoonmaakbedrijf Noord-Brabant bieden wij u verschillende diensten aan, waardoor wij breed inzetbaar zijn. Geen opdracht is voor ons te gek! Graag maken wij uw omgeving schoon door middel van de volgende werkzaamheden:

  • Glazenwasser: vaak ontstaan er tijdens het wassen van uw ramen strepen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kunt u er bij TD Schoonmaak op vertrouwen dat uw ramen streeploos schoon zijn! Wij maken gebruik van producten van hoge kwaliteit en materialen waarmee we elk raam mee schoon kunnen maken.
  • Vrachtwagenreiniging: zowel de binnen- als de buitenkant van uw vrachtwagen wordt volledig schoongemaakt met de beste materialen. Zowel uw kofferbak als de ramen worden van vlekken ontdaan en de banden worden weer op kleur gebracht. Na een schoonmaakbeurt van TD Schoonmaak ziet uw vrachtwagen er weer als nieuw uit!
  • Graffiti verwijdering: als er graffiti op uw eigendom is gespoten, is dit natuurlijk een grote ergernis en kan uitpakken tot een dure grap. Gelukkig is TD Schoonmaak gespecialiseerd in een groot aantal soorten graffiti op verschillende ondergronden verwijderen!

Interesse in TD Schoonmaak als uw schoonmaakbedrijf Noord-Brabant ? Bij interesse of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]