Vrachtwagen cleaning Den Bosch

Bent u op zoek naar een bedrijf voor vrachtwagen cleaning Den Bosch ? Dan bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. TD cleaning is een gecertifieerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bijvoorbeeld schoonmaak, vloerenonderhoud en glazenwassen. Naast het leveren van kwaliteit en service, vinden wij klantgericht werken heel belangrijk. Wij luisteren naar de wens van de klant en streven na wat er van ons verwacht wordt. De klant bepaalt hoe wij te werk gaan. Wij werken dan ook erg transparant, zodat u als klant altijd inzicht heeft in onze werkzaamheden en er dus ook altijd ruimte is voor aanpassingen.

Waarom vrachtwagen cleaning Den Bosch ? Als u als bedrijf vrachtwagens gebruikt voor bijvoorbeeld vervoer van goederen of andere doeleinden, is het belangrijk dat de vrachtwagens er verzorgd en mooi uitzien. Dit zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf goed overkomt en dat de eventuele reclame op uw wagens goed zichtbaar is. Daarom raden wij van TD cleaning u aan om te kiezen voor vrachtwagen cleaning Den Bosch.

Onze werkzaamheden bij vrachtwagen cleaning Den Bosch

Graag willen wij u uitleggen wat wij precies doen bij vrachtwagen cleaning Den Bosch . Wij geven de vrachtwagen namelijk een complete re-conditionering oftewel metamorfose. Zo zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen er na de cleaning weer als nieuw uitziet, en u weer met vertrouwen de weg op kunt. Om te beginnen wassen wij eerst de binnen- en buitenkant grondig, dat betekent zowel deurstijlen als wielkasten en natuurlijk ontvetten wij ook de motorruimte. Vervolgens polijsten wij de buitenkant, maken we de ramen schoon en brengen we alle kunststofdelen en banden weer op kleur. Daarnaast beschikken wij over apparatuur waarmee vieze luchtjes zoals rook verwijderd kan worden. Natuurlijk kunt u ook vragen om een speciaal verzoek, dan regelen wij het voor u.

Bij interesse of voor meer informatie over onze vrachtwagen cleaning Den Bosch , kunt u contact met ons opnemen, wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier