Vrachtwagen poetsen ’s Hertogenbosch

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw vrachtwagen poetsen ’s Hertogenbosch , dan bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van schoonmaak van onder andere voertuigen, glas en vloeren. Onze medewerkers beschikken ieder over de juiste certificaten, zodat zij u op een specialistische wijze kunnen helpen.

Naast het leveren van kwaliteit en goede service, streven wij ernaar zo klantgericht mogelijk te werken. Wij vinden het belangrijk de wens van de klant na te leven, door te luisteren wat zij van ons verwachten. Daarnaast werken wij zeer transparant, zodat u als klant te allen tijde inzicht heeft in onze werkzaamheden en zodat aanpassingen altijd mogelijk zijn.

Wat doen wij bij vrachtwagen poetsen ’s Hertogenbosch?

Als u bij TD Schoonmaak kiest voor vrachtwagen poetsen ’s Hertogenbosch , zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen er na onze behandeling weer zo goed als nieuw uitziet. U kunt het bij ons zo gek maken als u zelf wilt.

Wij zorgen er eerst voor dat uw vrachtwagen volledig gereinigd wordt, indien gewenst de binnen- en buitenkant. Bij het poetsen zorgen wij eerst dat onder andere de deurstijlen, wielkasten en de motorruimte schoon zijn. Vervolgens verwijderen wij vlekken, polijsten wij de buitenkant en zorgen we dat de ramen schoon zijn. Eventueel kunnen wij de kunststofdelen en banden weer op kleur brengen. Ten slotte brengen wij een glansmiddel en vochtwerend middel aan om de vrachtwagen te beschermen.

Waarom vrachtwagen poetsen ’s Hertogenbosch?

Wij raden u aan om af en toe uw vrachtwagen professioneel te laten poetsen. Naast het feit dat dit prettig is voor u zelf, draagt het ook bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf. Zo ziet de vrachtwagen er verzorgd uit en is eventuele reclame beter leesbaar. Ook profiteert u van de beschermende laag die wij aanbrengen, zodat uw vrachtwagen langer mooi blijft.

Bij interesse of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier