Volg ons ook op social media!

Gevelreiniging

WAT BIEDEN WIJ?

Weg met die laag vuil

Als u op zoek bent naar een specialist in schoonmaak voor gevelreiniging, dan bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres voor de beste service en kwaliteit. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring, ook op het gebied van gevelreiniging.

In de loop der jaren vindt op bijna elke gevel erosie plaats en vormt zich een bepaalde laag met aanslag. Bij panden in de stad gaat dit proces vaak sneller dan op het platteland, doordat een deel van de aanslag bestaat uit neergeslagen uitlaatgassen. Met andere woorden, hoe meer milieuverontreiniging, hoe meer aantasting van de gevel.

SCHOONMAAKEXPERTS

Werkwijze bij gevelreiniging

Wij zullen u kort uitleggen hoe wij ongeveer te werk gaan bij de gevelreiniging. Vroeger werd de aanslag letterlijk bestraald met zilverzand. Zo werd onder hoge druk een toplaag van de steenstructuur weggespoten, waardoor deze weer zijn oude, oorspronkelijke kleur terug kreeg. Deze vorm van zandstralen wordt echter niet meer toegepast, omdat het te belastend voor het milieu is. Er komt namelijk kwarts bij vrij.

Tegenwoordig wordt er veelal op een milieuvriendelijkere manier gewerkt, namelijk door glaspoeder te stralen. Daarna wordt de muur gehydrofobeerd om de poriën te dichten, zodat de muur waterafstotend word. Bij monumenten wordt vaak gewerkt door onder hoge druk met stoom te reinigen. Deze behandelingen verhogen de waarde en uitstraling van uw pand.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte voor gevelreiniging aanvragen. Wij helpen u dan verder met informatie of advies op maat.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!