Volg ons ook op social media!

Showrooms

WAT BIEDEN WIJ?

Representatief en professioneel

De eerste indruk is ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Heeft u een showroom waar u potentiële klanten ontvangt? Om ervoor te zorgen dat deze eerste indruk ook echt een goede eerste indruk wordt, is het slim om uw showroom in optimale staat te houden. Dit kunt u doen door regelmatig uw showroom te laten schoonmaken door een professionele partij. Voor het schoonmaken van showrooms bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres.

SCHOONMAAKEXPERTS

Wat kunnen wij voor uw showroom betekenen?

Of u nu een showroom hebt voor auto’s, voor meubels of voor kleding, wij maken het voor u schoon. We stofzuigen en dweilen niet alleen de vloer, maar zorgen ook voor goed onderhoud ervan. Andere facetten van het schoonmaken, zoals glasbewassing, gevelreiniging en het reinigen van bestrating, nemen we ook gelijk mee in de schoonmaakbeurt indien gewenst.

Hierbij maken wij gebruik van een divers assortiment aan schoonmaakmiddelen en materialen. Wij passen de te gebruiken middelen, technieken en materialen aan op wat het meest geschikt is voor uw showroom. Zo minimaliseren we de kans op schade aan bijvoorbeeld uw vloer en zorgen we ervoor dat uw showroom een lange levensduur heeft. Ook voor regelmatig vloeronderhoud kunt u bij ons terecht. TD Schoonmaak zorgt er graag voor dat uw showroom er altijd representatief uitziet.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!