Volg ons ook op social media!

Glasbewassing

WAT BIEDEN WIJ?

Elk raam streeploos schoon

Als u op zoek bent naar een ervaren en professioneel bedrijf voor glasbewassing, bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over medewerkers met de juiste certificaten, de beste materialen en meest moderne technieken om elke klus voor u te klaren.

Glasbewassing is een van onze meest belangrijkste werkzaamheden. Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders, steigers en indien nodig hoogwerkers, krijgen wij elk raam streep loos schoon.

SCHOONMAAKEXPERTS

Waarom glasbewassing door TD Schoonmaak?

TD Schoonmaak is een echte specialist in schoonmaak van allerlei soorten ruimtes en andere onderdelen van bedrijven en kantoren. Glasbewassing is zo’n onderdeel, en wel het onderdeel waarin wij het meest gespecialiseerd zijn. Wij beschikken dan ook over verschillende middelen en gebruiken andere technieken voor elk raam.

Voor hardnekkige strepen op uw ramen gebruiken wij glazenbewassing, een speciaal middel dat in vrijwel alle gevallen een goed resultaat geeft. Voor het wassen van glazen zonder het verwijderen van strepen gebruiken wij weer een ander middel.

Bij TD werken wij met een no cure, no pay regeling. Dit wil zeggen: geen resultaat is geen kosten. Dit doen wij omdat wij willen dat u als klant volledig tevreden en met ramen zo goed als nieuw achterblijft.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte, ook als het maar één raam is. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!