Volg ons ook op social media!

VvE’s, trappenhuizen en portieken

WAT BIEDEN WIJ?

Schoon wonen

Wanneer u in een woon- of appartementencomplex woont, bent u waarschijnlijk lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Samen met uw buren bent u verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gangen, de galerij, bergingen, fietsenstallingen en trappenhuizen. Het is een goed idee om als VvE af te spreken om deze ruimtes regelmatig schoon te maken door een professional. Bij TD Schoonmaak bent u aan het juiste adres voor periodieke, professionele schoonmaak van uw trappenhuizen, portieken en andere ruimtes in het complex.

SCHOONMAAKEXPERTS

Behoud de waarde van uw woning

Door het complex wat extra aandacht te geven, kunt u gemakkelijk voorkomen dat het gebouw gaat verloederen. En wanneer het pand verloedert, zal de prijs die u kunt vragen voor uw woning ook lager zijn. Door het pand regelmatig schoon te laten maken, zorgt u niet alleen voor een schone woonomgeving voor uzelf en uw buren, maar ook voor het behoud van de waarde van uw woning.

Bij TD Schoonmaak maken we gebruik van alleen de beste materialen, middelen en technieken om uw portieken, trappenhuizen en andere gemeenschappelijke ruimtes schoon te houden. We gaan efficiënt maar effectief aan de slag, zodat u geen last van ons heeft als we aan de slag gaan met uw complex. Ook voor de glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de schoonmaakbranche is geen opdracht ons te gek en kunnen we ook uw wooncomplex gemakkelijk en snel onder handen nemen.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!