Volg ons ook op social media!

Kantoren

WAT BIEDEN WIJ?

Een schoon kantoor

Wij zijn TD Schoonmaak, een specialist in schoonmaak en reiniging van allerlei panden en andere zaken. Wij verrichten vele verschillende werkzaamheden, waarbij kwaliteit en service uiteraard hoog in het vaandel staan. Wij houden ons bezig met vrijwel alle facetten van het schoonmaak vak. Door zaken als ervaring, inzicht en oog voor detail bieden wij een passende oplossing voor elk vraagstuk.

U kunt ons ook inschakelen voor kantoorreiniging. Wij maken ons hard voor representatieve kantoren van onze opdrachtgevers en ontnemen hen een flinke zorg van het schoonmaken. U kunt er bij TD Schoonmaak op rekenen dat uw bedrijf goed wordt schoongemaakt en dat afspraken netjes worden nagekomen, zodat wij alles volledig naar wens achterlaten.

SCHOONMAAKEXPERTS

Waarom kantooreinging bij TD Schoonmaak?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor professionele kantoorreiniging. Ten eerste is het belangrijk dat uw kantoor er representatief en dus opgeruimd en schoon uitziet. Zo komt u professioneler over tegenover bezoekers en potentiële klanten. Daarnaast is het voor uzelf en voor uw medewerkers fijn als het kantoor schoon en opgeruimd is. Zo is er namelijk meer overzicht, en veel mensen werken sneller in een schonere omgeving. Het is dus positief voor de productiviteit.

Onze werkzaamheden bij schoonmaak zijn zeer uiteenlopend. Wij passen onze werkzaamheden en taken aan uw wensen aan. Meestal beginnen wij met het opruimen van het kantoor, vervolgens maken we alles schoon en dan gaan we aan de slag met de specifieke wensen van de klant.

U kunt bij ons kiezen voor eenmalige schoonmaak, maar ook voor periodiek onderhoud. Dit wil zeggen dat wij eens in de zoveel tijd (dit hangt af van uw wensen) bij u langs komen om het kantoor te reinigen.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie over kantoorreiniging, kunt u contact met ons opnemen of een offerte voor kantoorreiniging aanvragen. Wij helpen u dan verder met informatie of advies op maat.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!