Volg ons ook op social media!

Schoonmaak van zonnepanelen

WAT BIEDEN WIJ?

Voor optimaal rendement

Heeft u geïnvesteerd in zonnepanelen? Dan wilt u natuurlijk wel dat het rendement zo hoog mogelijk is. Als er vervolgens een dikke laag vuil op ligt, kan dit ervoor zorgen dat u minder energie opwekt. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd te checken of uw zonnepanelen nog schoon genoeg zijn.

Is dit niet het geval? Dan is het tijd om de panelen eens goed schoon te laten maken door een professional. Het is sowieso een goed idee om regelmatig onderhoud aan uw zonnepanelen uit te laten voeren. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal rendement én een schoon dak.

SCHOONMAAKEXPERTS

Waarom niet zelf schoonmaken?

U kunt ervoor kiezen om zelf het dak op te gaan, maar dit is niet zonder risico. U heeft waarschijnlijk niet de juiste materialen om voor uw eigen veiligheid op het dak te zorgen. Maar ook loopt u het risico dat er schade ontstaat aan uw zonnepanelen zelf. U weet immers niet wat de beste materialen, technieken en producten zijn om de panelen schoon te maken. Zo maken wij gebruik van een telescoopreiniger en specifieke reinigingsmiddelen om zo tot het beste resultaat te komen. Kortom: door TD Schoonmaak in te schakelen voor de schoonmaak van uw zonnepanelen, bent u verzekerd van een correcte werkwijze en een laag risico voor uw zonnepanelen.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!