Volg ons ook op social media!

Over ons

SCHOONMAAKEXPERTS

TD Schoonmaak

U zult verrast zijn van de vele werkzaamheden die wij verrichten. Bij al onze diensten staan kwaliteit en service uiteraard hoog in het vaandel!

 

TD Schoonmaak houdt zich bezig met vele facetten van het schoonmaakvak. Van flatgebouw tot fabrieksgebouw en van dakpanreiniging tot en met rioolreiniging. Door zaken als ervaring, inzicht en oog voor detail heeft TD Schoonmaak een passende oplossing voor ieder schoonmaakvraagstuk.

 

Na jarenlange ervaring met schoonmaken, hebben we besloten van onze hobby ons werk te maken.

 

Doordat wij over de juiste diploma’s beschikken, zoals schoonmaker, vloeronderhoud en glazenwasser, mogen we ons specialist noemen. Wij vinden het belangrijk om de wens van de klant na te streven door te luisteren wat er van ons verwacht wordt. Als bedrijf bepalen wij zeer zeker niet hoe wij te werk gaan, dat bepaalt de klant bij ons.

 

Zo maken wij schoon voor een aantal bekende bedrijven als Allers Bedrijfswagens. Daar maken wij nieuwe en gebruikte vrachtwagens van binnen en buiten schoon. En bij Profile Tyrecenter maken we netjes de ramen streeploos schoon. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons klantenbestand.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!