Volg ons ook op social media!

Vloeronderhoud

WAT BIEDEN WIJ?

Voor behoud van uw vloer

De vloeren van uw bedrijf of woning zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw pand. Een schone vloer is daarom erg belangrijk voor de eerste indruk die mensen krijgen als ze uw pand binnen stappen. Bij TD Schoonmaak bent u aan het juiste adres voor vakkundige reiniging van uw harde vloer.

Het regelmatig onderhouden van uw harde vloeren is niet genoeg. Voor het behoud van een duurzame, harde vloer is op maat gemaakt onderhoud belangrijk. Een periodiek onderhoudsplan speciaal voor uw vloeren geeft aan wanneer er een onderhoudsbeurt gepland staat en welke werkzaamheden er tijdens deze onderhoudsbeurten uitgevoerd worden.

SCHOONMAAKEXPERTS

De mogelijkheden bij vloeronderhoud

Geen vloer is hetzelfde. Een vloer kan van hout gemaakt zijn, maar ook van natuursteen, linoleum en PVC.  Voor elk type vloer zijn er andere werkzaamheden die het behoud en de duurzaamheid van uw vloer moeten bevorderen. Zo kristalliseren wij uw natuurstenen vloeren, schrobben wij de stenen vloeren en conserveren wij uw linoleum, PVC en houten vloeren.

Dankzij onze vakkundige kennis, jarenlange ervaring en materialen van de hoogste kwaliteit kunnen wij elke vloer goed schoonmaken, waardoor u langer plezier heeft van uw mooie vloeren!

SERVICE TD SCHOONMAAK

Natuurlijk bieden wij ook werkzaamheden en periodieke onderhoudsplannen voor andere typen vloeren. Neem voor meer informatie hierover of bij interesse contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw vloeren kunnen betekenen!

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!