Volg ons ook op social media!

Scholen en kinderdagverblijven

WAT BIEDEN WIJ?

Een schone plek om te leren

Op scholen en kinderdagverblijven komen veel kinderen bij elkaar. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan het zo zijn dat ze het niet zo nauw nemen met de hygiëne. Ook kunnen ze er een aardig zooitje van maken. Inmiddels weten we allemaal wel dat het personeel van scholen en kinderdagverblijven hun handen al vol genoeg hebben met allerlei andere taken. Schakel daarom een externe partij in voor het schoonmaken van uw school of kinderdagverblijf. Voor het regelmatig professioneel laten schoonmaken van uw school of kinderdagverblijf bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres.

SCHOONMAAKEXPERTS

Goed voor de hygiëne én leerprestaties van de kinderen

Na een schooldag of middag op het kinderdagverblijf kan het zo zijn dat er overal wel wat ligt, dat de grond vuil is geworden door de schoentjes gevuld met zand uit de zandbak en gemorst eten. Ook de toiletten zullen veel gebruikt zijn aan het einde van de dag. Het is belangrijk voor zowel de hygiëne als de uitstraling van uw school dat dit aan het begin van de volgende schooldag weer helemaal netjes en schoon is. Een schone leerruimte biedt namelijk veel meer rust en concentratie voor de kinderen, waardoor ze zich beter kunnen focussen op hun schoolwerk en minder snel afgeleid raken. Door goed schoon te maken kunt u ook voorkomen dat ziektes zich gemakkelijk door het schoolgebouw kunnen verspreiden. Kortom: laat uw scholen en kinderdagverblijven schoonmaken door TD Schoonmaak.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!