Volg ons ook op social media!

Magazijnen en fabrieken

WAT BIEDEN WIJ?

Een veilige en gezonde werkomgeving

Het produceren en opslaan van goederen kent veel strenge eisen om aan te voldoen. Een groot deel van deze eisen heeft te maken met hygiëne en veiligheid. U kunt – in ieder geval voor een deel – voldoen aan deze eisen door uw magazijn of fabriek regelmatig te laten schoonmaken, het liefst elke dag. Voor de professionele schoonmaak van uw bedrijfsruimte bent u bij TD Schoonmaak aan het juiste adres. Met onze moderne apparatuur en duurzame schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfshal efficiënt en effectief wordt schoongemaakt.

SCHOONMAAKEXPERTS

Voldoen aan de strengste eisen

Of u nu onderdelen voor auto’s produceert of zelfs voedingsmiddelen, er komen altijd afvalstoffen vrij die u niet bij uw eindproduct wil hebben. Dit kan immers de veiligheid en gezondheid van uw consumenten negatief beïnvloeden, maar ook uw werknemers hebben een schone werkomgeving nodig. Daarom is het belangrijk om regelmatig, maar het liefst eens per dag of per week, uw magazijn of fabriek schoon te laten maken. Bij TD Schoonmaak nemen we alles op dit gebied van u uit handen. We zorgen niet alleen dat uw vloer schoon is, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en het schoonmaken van facilitaire diensten als toiletten en kantines.

Uiteraard zijn we op de hoogte van algemene regelgeving, maar heeft uw branche nog extra eisen om aan te voldoen qua hygiëne? Laat het ons weten, dan houden we er ten strengste rekening mee. Wij nemen de schoonmaak van magazijnen en fabrieken erg serieus. Op ons kunt u dus vertrouwen!

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!