Volg ons ook op social media!

Gezondheidszorg

WAT BIEDEN WIJ?

Voldoen aan strenge protocollen

Nergens is hygiëne zo belangrijk als in de gezondheidszorg. Deze term omvat veel verschillende zorginstellingen, zoals in academische, algemene en particuliere ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en revalidatiecentra. Een schone omgeving zorgt niet alleen voor een fijne omgeving voor zorgbehoevenden, maar ook voor een veilige omgeving voor medewerkers. Zo kan bijvoorbeeld het risico op infecties en besmettingen voor een groot deel voorkomen worden door een goed schoonmaakprotocol. Voor iedereen.

Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan: een verkeerde manier van schoonmaken kan ervoor zorgen dat ziekteverwekkers en andere vuiltjes en stofjes blijven hangen. Het is dan ook belangrijk dat u een schoonmaakbedrijf inschakelt met kennis van zaken. Hiervoor bent u bij TD Cleaning aan het juiste adres.

SCHOONMAAKEXPERTS

Voldoen aan strenge eisen

Zulke protocollen staan vol met richtlijnen voor procedures en eisen wat betreft de kwaliteit van de schoonmaak, opgesteld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Vaak zijn deze protocollen erg specifiek. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen ‘schoonmaken’ en ‘desinfecteren’. Bij schoonmaken wordt het grootste gedeelte van het vuil en stof wel verwijderd, maar bloedvlekken bevatten vaak ook ziekteverwekkers. Deze verwekkers worden gedood door middel van desinfectie. Het is echter wel belangrijk dat desinfectie pas plaatsvindt nádat er is schoongemaakt. Anders werkt het desinfectiemiddel minder goed. Van al deze kennis en protocollen zijn de werknemers van TD Schoonmaak uiteraard goed van op de hoogte.

SERVICE TD SCHOONMAAK

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vragen naar een vrijblijvende offerte. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

OVERZICHT

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!